• Historie del 1

  Sixpack Bluesband startede på resterne af det hedengangne orkester "Sunday Sessions" i 1994, hvor Benno Høck, Jesper Jørgensen og Carsten Popenda stod tilbage med en hel del musikanlæg samt en uimodståelig trang til at spille "The Blues".
  Bassist Jens Anker Benthien og guitarist John Klietsch var begge garvede musikere med erfaringer i det lokale musikliv og var med på at starte et decideret bluesband.
  Hugo Rohde Petersen havde på et tidspunkt også været med i "Sunday Sessions" og var ikke sen til at springe til på sang og mundharpe, da lejligheden bød sig.
  De første par måneder kaldte orkesteret sig "Egernsund Frivillige Bluesband", indtil Jesper Jørgensen kom med det helt rigtige navn til gruppen.
  Allerede i 1995 spillede Sixpack Bluesband på Nordals festivalen på gårdscenen, og stemningen var god.
  Kort efter lavede Radio Syd en udsendelse om - og med bandet. På det tidspunkt havde Jesper Jørgensen forladt bandet, som herefter bestod af 5 personer.

 • Historie del 2

  Radioudsendelsen blev derfor lavet uden Keyboard, men senere havde bandet i en kort periode Helle Juhl Petersen med på tangenterne.
  Guitaristen John Klietsch havde, pga. kraftig familieforøgelse i disse år, ikke længere tid til at hellige sig bandet og forlod Sixpack Bluesband i foråret 1997.
  I maj måned 1997 prøvede bandet for første gang at optræde med en besætning på kun 4 personer. Det var til en byfest i Sønderborg, hvor arrangørerne af den årlige Bobby-fest prøvede at lave en slags "60'er fest" med bla. deltagelse af "Back 2 65", Sixpack Bluesband samt det verdenskendte partyorkester "Feedback".
  Sixpack Bluesband var ikke helt trygge ved kun at være 4 mand på scenen og havde en kort periode Sønderborg-guitaristen Henning Jensen med som 5. mand. Henning var bla. med, da Sixpack Bluesband spillede på "Stub-Rok" festivalen og til Bobby-festen i 1997

 • Historie del 3

  Fra 1998 kom Ulli von Birckhahn med i bandet som fast guitarist og 5. mand, og orkesteret holdt for en tid en pause i udskiftningerne.
  Sixpack Bluesband havde vind i sejlene. Der blev spillet på festivaler, private fester og ved mange andre forskellige arrangementer.
  Orkesteret har via Benno Høck en god forbindelse til Harley Davidson Club Danmark og har spillet til adskillige Harley Davidson-træf landet over.
  En særlig mindeværdig oplevelse i orkesterets historie, var i 1999 hvor bandet spillede til et træf i Fredericia og bla. varmede op til australieren Dave Hole med Band. Ved samme lejlighed optrådte stripperen Maria Fisker. Samme Maria Fisker traf Sixpack Bluesband igen på et senere tidspunkt til et træf i Nordjylland, hvor bandet sørgede for den musikalske opbakning til en af Marias optrædender.
  Ulli von Birckhahn forlod bandet i 2000, og afløstes af guitaristen Lasse Bredal.
   Samme Lasse Bredal forlod igen bandet i 2002, sammen med bassisten Jens Anker Benthien som havde været med, siden orkesterets start i 1994.

 • Historie del 4

  Orkesteret lå derefter underdrejet en tid. Sixpack Bluesband havde samtidigt mistet deres faste øvelokale, og de tre tilbageblevne medlemmer: Benno, Carsten og Hugo måtte tage sig selv og hinanden godt i nakken for ikke at miste modet. Alle tre var dog rørende enige om, at Sixpack Bluesbands dage endnu ikke var talte.
  Efter et par forsøg med avisannoncer efter nye medlemmer til orkesteret, dukkede redningen så op i begyndelsen af 2003 i skikkelse af den fynske indvandrer; Ulrik Andersen.
  Det kom hurtigt til at svinge, og Sixpack Bluesband besluttede sig til at fortsætte som kvartet.
  Sixpack Bluesband har i sin nuværende sammensætning haft en travl tid. Både med at spille sig ind til hinanden, omarrangere gamle numre og finde nye numre til repertoiret.
  I midten af ​​2013, har bandet fået et nyt medlem. Han hedder Klaus Birck og spiller keyboard og saxofon.
  I februar 2016 har Ulrik stoppet  i Sixpack-Bluesband. Ny mand på bassen er Ib Franke.
  I oktober 2019 har Hugo stoppet i Sixpack-Bluesband. Ny kvinde på sang er Jane Bang Sivertsen.

 


Vores hele historie.
 

Welcome to the amazing world of the blues

SIXPACK - BLUESBAND